Asociatia Elevilor din Constanta a participat la sedinta Comisiei de invatamant a Camerei Deputatilor

Vicepreşedintele Asociaţiei Elevilor din Constanţa, Constantin – Alexandru Manda, a participat astăzi la şedinţa Comisiei de învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport a Camerei Deputaţilor, în cadrul căreia s-a discutat propunerea legislativă privind reacordarea dreptului de vot în Consiliul de administraţie al unităţilor de învăţământ preuniversitar.

În cadrul şedinţei, Constantin – Alexandru Manda a susţinut punctul de vedere al Asociaţiei Elevilor din Constanţa cu privire la această iniţiativă legislativă.

În urma unor dezbateri de peste două ore, Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport a acordat, cu unanimitate de voturi, raport de adoptare propunerii legislative. În cursul săptămânii următoare, plenul Camerei Deputaţilor va dezbate iniţiativa, aceasta fiind pe ordinea de zi cu propunere de adoptare.

După ce va trece de Camera Deputaţilor, proiectul legislativ va continua procedura la Senat, care este cameră decizională.