Participarea presedintelui AEC la Adunarea Generala a ANOSR

În perioada 2-5 aprilie a.c., președintele Asociației Elevilor din Constanța, Andrei-Eduard Burghelia, a participat la Adunarea Generală a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), care a avut loc în municipiul Cluj-Napoca.

 
Prin participarea sa la Adunarea Generală a ANOSR, președintele AEC, a transmis liderilor naționali ai studenților problemele cu care se confruntă elevii din județul Constanța și a reiterat relația de parteneriat și colaborare dintre AEC și ANOSR.

 
Tot în această perioadă, vicepreședintele AEC, Constantin-Alexandru Manda, alături de Vlad Mustaca, membru al asociației, a participat la prima sesiune a programului Leadership 4 Juniors, organizat de către Institutul Pentru Democrație Participativă Euro Qvorum, cu sprijinul Fundației Hanns-Seidel-Stiftung, care a avut loc în municipiul București.

 
Pe parcursul acestei sesiuni au fost abordate implicațiile și impactul evenimentelor politico-istorice din ultimul secol, în spațiul românesc.

Vicepreședintele AEC, Constantin-Alexandru Manda
Vicepreședintele AEC, Constantin-Alexandru Manda
Președintele AEC alățuri de Cristi Popescu, președinte ANOSR și Vlad-Dan Cherecheș, vicepreședinte ANOSR.
Președintele AEC, Andrei-Eduard Burghelia, alățuri de Cristi Popescu, președintele ANOSR și Vlad-Dan Cherecheș, vicepreședintele ANOSR.

Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *