Activitatea AEC în perioada 25-31 ianuarie

Agenda publică a Asociației Elevilor din Constanța (AEC) a cuprins, în săptămâna 25-31 ianuarie, următoarele acțiuni și evenimente:

1. Luni, 25 ianuarie a.c., președintele AEC, Constantin-Alexandru Manda, a susținut prima conferință de presă din anul 2015, mai multe detalii: http://www.asociatiaelevilor.ro/2016/luni-25-ianuarie-aec-organizeaza-prima-conferinta-de-presa-din-noul-an/;
  2. Luni, 25 ianuarie a.c., vicepreședintele AEC, Alexandru-Cornel Chirea, a avut o întâlnire de lucru cu directorul Liceului Teoretic „Ovidius”, prof . Cristiana Anghel, în vederea soluționării unor probleme de la nivelul unițății de învățământ și dezvoltării unei colaborări;
  3. Luni, 25 ianuarie a.c., președintele AEC, Constantin-Alexandru Manda, și Roxana Chirițoiu, vicepreședinte AEC, au luat parte la emisiunea Newsdesk, pe postul Dobrogea TV;
  4. Marți, 26 ianuarie a.c., președintele AEC, Constantin-Alexandru Manda, a participat la emisiunea de matinal de pe postul Radio Sky, iar Șeful Cancelariei Președintelui, Ștefan-Cristian Peltea, a participat la emisiunea În obiectiv, pe postul Antena 1 Constanța;
  5. Marți, 26 ianuarie a.c., președintele AEC, Constantin-Alexandru Manda, a avut o întâlnire de lucru cu prefectul Județului Constanța, dl. Constantin Ion, pe tema acordării burselor școlare în localitățile de pe raza județului Constanța;
  6. Miercuri, 27 ianuarie a.c., AEC a luat parte la ședința de lucru cu primarii din județul Constanța, convocată de Instituția Prefectului, în vederea implementării programului guvernamental Fiecare Copil în Grădiniță (FCG);
  7. Miercuri, 27 ianuarie a.c., AEC a transmis către toate UAT-urile din județul Constanța, prin intermediul Instituției Prefectului, o adresă circulară, având numărul 27/27.01.2016, prin care a fost solicitată respectarea legii și alocarea de bani destinați burselor în bugetul local;
  8. Miercuri, 27 ianuarie a.c., AEC a remis poziția publică referitoare la proiectul de buget al municipiului Constanța pe anul 2016, aceasta poate fi consultată aici: http://www.asociatiaelevilor.ro/2016/aec-cere-suplimentarea-finantarii-invatamantului-in-municipiul-constanta-cu-7-milioane-de-lei/;
  9. Joi, 28 ianuarie a.c., reprezentanții AEC au luat parte la dezbaterea publică, organizată de Primăria Municipiului Constanța, pe marginea proiectului de buget pe anul 2016. În cadrul dezbaterii, președintele AEC, Constantin-Alexandru Manda, a luat cuvântul și a prezentat poziția Asociației;
  10. Joi, 28 ianuarie a.c., președintele AEC, Constantin-Alexandru Manda, împreună cu Alex-Nicolae Burghelia, Internal Officer, au avut o întâlnire de lucru cu viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, pe tema bugetului local și a implicării municipalității în sistemul de învățământ;
  11. Vineri, 29 ianuarie a.c., reprezentanții AEC au participat la ședința Consiliului Local Municipal Constanța.

Foto: dezbaterea publică pe marginea bugetului, credits: Ziua de Constanța.