Gala aniversară „AEC – 3 ani de reprezentare”

Asociația Elevilor din Constanța vă invită la gala aniversară „AEC – 3 ani de reprezentare”, care va avea loc  joi, 23 iunie 2016,  începând cu orele 15:00, la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța, organizată cu ocazia împlinirii a 3 ani de la înființarea organizației reprezentative a elevilor din județul Constanța.

Pe data de 11 iunie 2013 au fost semnate actele de constituire ale primei asociații independente a elevilor din România, Asociația Elevilor din Constnța. Încă de la înființare, AEC a acționat ca un reprezentant al elevilor, apărând și reprezentând în mod real drepturile și interesele legitime ale elevilor din județul Constanța, influențând constant politicile publice educaționale și de tineret, la nivel județean și național.

Printre participanții la eveniment se numără: doamna Ligia Deca, consilier de stat în cadrul Administrației Prezidențiale, doamna Monica Anisie, secretar de stat în Ministerul Educației și domnul Sorin-Mihai Cîmpeanu, președintele Consiliului Național al Rectorilor.

La acest moment aniversar sunt așteptate să participe toate persoanele care ne-au sprijinit activitatea și ne-au fost parteneri de-alungul timpului, printre aceștia aflându-se: alumnii AEC, actuali și foști reprezentanți ai elevilor și studenților, reprezentanți ai societății civile, mediului academic, sindicatelor din educație, mass-mediei, mediului economic, precum și experți în educație. De asemenea, îi așteptăm să ia parte la gala aniversară „AEC – 3 ani de reprezentare” pe toți cei care vor să cunoască mai bine Asociația Elevilor din Constanța sau vor să afle mai multe despre organizația noastră și reprezentarea elevilor.

În cadrul evenimentului, pe lângă acordarea de diplome aniversare partenerilor noștri, ne vom bucura de o serie de momente artistice, susținute cu sprijinul mai multor elevi și cadre didactice din județul Constanța.

Notă: Între orele 15:00 și 15:30 va avea loc primirea invitaților, evenimentul propriu-zis începând la orele 15:30.